Les joventuts de Compromís renoven la seua direcció i defineixen les seues estratègies polítiques per als pròxims anys

Joves PV – Compromís celebra aquest dissabte 10 de febrer en Vilanova d’Alcolea (Castelló) el seu V Congrés Nacional, amb l’assistència de més de 250 persones i càrrecs de la coalició valencianista

En aquest esdeveniment, les joventuts fan 10 anys des de la seua refundació i 25 des de la seua creació com a Bloc Jove. El programa inclou la renovació dels òrgans interns, amb la previsió de què l’actual Secretària General, Isa Llobell, després d’un mandat, cedirà el relleu a Joan Guanter, qui també és regidor d’Alfara del Patriarca.

El Congrés també pretén renovar els estatuts i les ponències política i estratègica, amb els objectius d’assentar la seua base ideològica, marcar un full de ruta de cara als pròxims anys, la lluita contra l’emergència climàtica, la lluita antifeixista i la defensa del valencià en tots els àmbits.

En l’acte està previst el parlament de les figures més destacades de Compromís com el síndic a les Corts, Joan Baldoví, la portaveu al Congrés, Àgueda Micó o la Secretària General de Més-Compromís, Amparo Piquer. A més a més, també acompanyaran JovesPV altres partits agermanats de l’estat com Mallorca Nova, Joves Ecosocialistes, Jovent Republicà, Jóvenes Más Madrid, Galiza Nova, Gazte Abertzaleak i EFAY.

Entre les entitats participaran el Consell Valencià de la Joventut, Acció Cultural PV, ACV Tirant i Intersindical, entre altres.