Més-Compromís inicia una sèrie de conferències destinades a fer pedagogia sobre la importància de les polítiques europees per al País Valencià i, al mateix temps, consolidar el seu compromís amb la política internacionalista i solidària. Batejat com “Europeïtza’t. Parlem del País Valencià a Europa,” la iniciativa demostra el compromís de Més amb les polítiques internacionals i els valors progressistes i demostra la importància dels valencianistes com un actor rellevant en l’àmbit europeu.

La primera de les conferències d'”Europeïtza’t abordarà el tema de les migracions a Europa, de la mà de destacats ponents com Tesh Sidi, diputada de Más Madrid-Sumar al Congrés dels Diputats; Sira Rego, diputada d’Izquierda Unida al Parlament Europeu; Angela Nzambi, responsable d’incidència en CEAR País Valencià; Papi Robles, regidora a l’Ajuntament de València, i Txema Santana, periodista especialitzat en migracions. La jornada estarà moderada per Vicent Marzà, diputat de Compromís a les Corts Valencianes.

Aquest primer encontre marca el punt de partida per a una sèrie de conferències que abordaran temes fonamentals que afecten directament la ciutadania valenciana i a l’àmbit europeu en general. El cicle “Europeïtza’t” busca construir una Europa més verda, més democràtica, més justa i més social, així com apropar Europa als seus pobles i ciutadans.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de diverses forces polítiques aliades de Més-Compromís, en les quals es treballa coordinadament i de manera horitzontal i esdevenen els referents europeus dels valencianistes i estatals de polítiques socials transformadores.

Europeïtza’t: Parlem de migracions
26 d’octubre a València, 19:00 h
Seu d’Intersindical, Carrer Juan de Mena