Més – Compromís ha arrancat hui les seues Convencions Nacionals amb la intenció de dur el debat polític a tots els racons del País Valencià i plantejar posicionaments polítics sobre els temes d’actualitat que afecten les persones que viuen i treballen al País Valencià. Les Convencions Nacionals, segons el Coordinador Polític de Més – Compromís, Vicent Marzà, “permetran l’actualització ideològica del valencianisme política i, a través de les nostres representants públiques podran convertir-se en polítiques concretes que puguen tindre un efecte en la vida de les persones”.

 
“Esta primera fase, i com pot vore’s a les convencions que hem preparat, ens està permetent establir contacte amb persones expertes i entitats que treballen en els diferents àmbits temàtics i sectorials”, ha volgut afegir Vicent Marzà. 

La primera xarrada participativa que ha arrancat hui a Sedaví (Horta Sud) ha tractat sobre Treball i Energia i ha comptat amb la paraula d’Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General de Labora; Sonia Tirado, Directora General d’Innovació; i Juan Carlos Sacristan, President de Sàpiens Energia. 

Les Convencions Nacionals de Més – Compromís sobre energia han començat hui a Sedaví i prosseguiran divendres a Borriol (Plana Alta), en la qual es parlarà sobre Energia i Territori; i l’última xerrada es realitzarà la setmana que ve a Elx (Baix Vinalopó) sobre Drets Energètics

Joves PV – Compromís també tindrà un espai de reflexions i propostes al voltant de com afecta l’energia a la gent jove a la seua Trobada Nacional de Tardor que se celebrarà del 12 al 14 en Benicàssim (Plana Alta). 

Totes les conclusions extretes de les xarrades es treballaran de manera participativa obert a la ciutadania general a la Plenària de la Convenció Nacional que se celebrarà el dia 20 de novembre de matí a València. 

Este projecte està participat i treballat conjuntament amb l’Aliança Lliure Europea, partit europeu al qual pertany Més – Compromís i en el qual participa activament.