L’Executiva Nacional de Més-Compromís s’ha reunit per primera vegada aquesta vesprada al jardí Botànic de València, un espai «simbòlic» que, segons la Secretària General del partit, Àgueda Micó, «representa l’ambició del nou projecte del valencianisme polític del segle XXI». «És el moment de reil·lusionar a la ciutadania i créixer per a enfortir el conjunt de Compromís de cara als pròxims esdeveniments electorals», ha manifestat.

«Cal que la ciutadania de tots els racons del País Valencià reconega Més-Compromís com l’opció sobiranista d’esquerres i progressista que som». «Les enquestes demostren que allà on governem marquem la diferència, perquè som l’únic partit amb lideratges propers i centrat a mantenir la custòdia del territori i governar des de la perspectiva municipal», ha traslladat Micó.

Amb aquest precedent, la líder de Més-Compromís ha emprés la reunió amb les i els coordinadors territorials i els i les membres de les diverses àrees estratègiques en què s’agrupen els i les components de la nova executiva. L’objectiu que es marca el nou equip a curt termini és «engegar els congressos comarcals i locals», de manera que «puguem iniciar el curs centrades en la preparació electoral i l’eixamplament de les bases». L’executiva serà l’encarregada de dissenyar els equips de treball i les estratègies de consolidació i creixement adequades a cada zona, en funció de les necessitats d’implantació.

Permanent de l’Executiva NacionalA la primera Executiva Nacional del Més-Compromís s’han triat les persones que formaran part de la Permanent de l’Executiva Nacional. En formaran part la Secretària General, Àgueda Micó; el President del Més-Compromís, Enric Morera, i els tres coordinadors, Maria Josep Amigó, Vicent Marzà i Amadeu Mezquida. Per altra banda, tots els caps d’àrea com Amparo Piquer, Vicent Martínez, Vicent Pons, Marian Campello, Reis Gallego i Ali Izquierdo. Finalment, un representant de joves per garantir-ne la seua presència, que serà Ferran Barberà, i a més el membre nat de la Coordinadora Nacional de Joves PV i de l’Espai Feminista.