El BLOC ha celebrat hui el seu Consell Nacional en la ciutat de València on s’ha aprovat, entre d’altres acords, les candidatures a les Corts Valencianes, el pressupost de campanya i la derrama electoral que es farà entre els militants de la formació nacionalista per fer front a la campanya. També, s’ha aprovat per unanimitat el protocol electoral de la coalició, el protocol municipal, el programa nacional i el programa marc municipal.

El secretari general de la formació, Enric Morera, considera que la sessió de hui, “ha estat molt productiva i la presa d’acords per unanimitat, demostra la força i la unitat del BLOC per assolir un gran triomf electoral de Compromís en les eleccions autonòmics i també en l’àmbit municipal”.

És en eixe apartat local on Morera ha assegurat que està convençut que Compromís, “traurà un grandíssim resultat municipal i això serà fruit del treball de moltíssimes persones perquè anem a tindre una xarxa de treball en el territori de milers de persones treballant en eixes campanyes locals, un fet que mai havia passat en el valencianisme i per això el resultat serà molt bo”.

Morera ha assegurat que eixe resultat local, “és perquè tenim uns valors, perquè tenim gent molt preparada, que ha treballat i que treballa molt pels seus municipis, perquè donen la cara, no s’amaguen i anem a fer una campanya amb propostes en positiu, amb idees per ajudar a eixir a la nostra gent de la situació en la que ens han deixat les polítiques dels grans partits”.