La secretaria general de Més-Compromís considera que Joan Baldoví ja està liderant l’oposició a les polítiques antivalencianes i antisocials de Carlos Mazón

La secretaria general de Més-Compromís, Amparo Piquer, alça la veu contra el govern del PP, en l’últim Consell Nacional de Més-Compromís abans del seu Congrés, i trau pit del paper d’oposició de Compromís al govern de Mazón, liderant un recurs al Tribunal Constitucional a la seua llei educativa o sent l’únic partit que no ha renunciat a l’acord de la societat civil valenciana per a un tracte financer just per al País Valencià.

Piquer ha denunciat que el PP valencià està “desbocat” i que el PSPV es manté “impassible i còmode” mentre acaben amb tots els avanços socials aconseguits: “Mazón ha presidit el Consell més breu de la democràcia i li l’han trencat des d’un despatx de Madrid. Ara, volen ocultar el fracàs de la legislatura amb fugides endavant cada volta més extremes. Intenten ocupar l’espai de VOX aplicant les seues mesures i assumint els seus marcs de l’odi.”

“El PSOE valencià ni està, ni se l’espera. Ni a les Corts Valencianes ni en cap de lloc. Dia a dia demostren la seua desconnexió de la realitat valenciana, només preocupats per fer mèrits davant de Pedro Sánchez, fins i tot trencant consensos sòlids com la reclamació d’un fons d’anivellament mentre no es reforme el finançament o esborrant-se de portar als tribunals una llei educativa que té com a objectiu acabar amb el valencià a les aules. Del PSOE valencià no podem esperar res”, ha defensat Piquer.
Congrés Nacional de Més-Compromís 

El valencianistes celebraran el seu Congrés Nacional el pròxim 19 i 20 d’octubre a Albalat dels Sorells on 1.670 militants triaran la futura direcció de Més i l’estratègia política de la formació valenciana per als pròxims quatre anys.

Piquer ha volgut agrair la faena feta per l’Executiva Nacional que acaba, a la Mesa del Consell Nacional i a tots els membres del màxim òrgan de la militància.